Husie IF

Referat: AIF Barrikaden - Husie IF

Referenten ej närvarande. Referatet här bygger på info. från tränare och spelare.

Startelvan: Linus - Per, Gustav, Björn, Ulrik - Fredrik, Rasmus, Rabih, Frmas - Mats, Rashad

Avbytare var Bagher som kom in efter 20 min som vänsterback och spelade där resten av matchen, Max som kom
in som innermittfältare efter 25 min och spelade där resten av matchen och Martin N som kom in som innermittfälten i paus och spelade hela 2:a halvlek där.

Efter en skaplig inledning släppte vi sedan in 4 mål med jämna mellanrum i 1:a halvlek. De kom i 15:e, 21:a, 30:e och 35:e min.

Vi fortsatte att släppa in mål i 2:a - 0-5 i 65:e och 0-6 i 70:e min innan vi i 86:e min gjorde ett tröstmål. Det var Martin som slog ett inlägg som Fredrik skarvade vidare till Mats som sprang förbi sin back innan han säkert rullade in bollen vid sidan av målvakten.

Vi slarvade en del i försvaret på ett par av målen men totalt sätt gjorde vi trots resultatet en spelmässigt bra match mot en MYCKET bra motståndare.